Algemene voorwaarden

OERmoedersvannu.nl geeft op zeer zorgvuldige wijze invulling aan de website www.oermoedersvannu.nl. Desondanks kan het voor komen dat de informatie op deze website onjuistheden bevat. OERmoedersvannu.nl aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Dat geldt ook voor informatie over www.oermoedersvannu.nl op andere websites en voor links.

Alle tekst op de website www.oermoedersvannu.nl is zorgvuldig samengesteld door OERmoedersvannu.nl. Afbeeldingen en foto’s op deze website zijn persoonlijk eigendom en enkel bedoeld voor publicatie op www.oermoedersvannu.nl en www.facebook.com/oermoedersvannu, of te gebruiken als link naar een pagina van www.oermoedersvannu.nl. OERmoedersvannu.nl heeft geprobeerd om alle eventuele rechthebbende van afbeeldingen en informatie afkomstig van derden te achterhalen. Mocht er desondanks content op de website geplaatst zijn die aan u toebehoort, neem dan contact met ons op.

De teksten op www.oermoedersvannu.nl zijn niet (allemaal) geschreven of samengesteld door een medisch geschoolde professional. Raadpleeg bij vragen of problemen dan ook altijd je eigen (huis)arts, verloskundige of gynaecoloog. De informatie op de website is geen vervanging voor een consult.

Contact: hoi@oermoedersvannu.nl.